flag hu Nemzetközi
roto-ist-top-marke-testbild-siegel-2022

A Roto megkapta a „2022 legjobb ház és otthon márkája” díjat

A tetőablak és kilincs termékkategóriában a Roto elnyerte a TESTBILD kitüntetését.

A független Statista kutató- és piackutató intézet a TESTBILD-del együttműködve több mint 5000 fogyasztót kérdezett meg Németország minden részéről, hogy milyen tapasztalataik vannak a lakásépítésben felhasznált termékekkel kapcsolatban. A Roto megkapta a "Top Marke Haus & Wohnen 2022" díjat a tetőablak és kilincs termékkategóriában.

Minőségi kitüntetés, ami segít a tájékozódásban és a döntésben

Több mint 5000 fogyasztót kérdeztek meg Németország minden részéről a Statista online felmérésében. A 2021. szeptember 28-tól 2021. október 27-ig tartó időszakban a résztvevőknek meg kellett jelölniük, hogy az egyes termékkategóriákból mely márkákat ismerik, hogy utólag értékelni tudják azokat. Különösen a következő szempontok játszottak fontos szerepet: 

  • Minőség

  • Hosszú élettartam 

  • Ár/teljesítmény 

  • Használat, beépítés 

  • Környezet és fenntarthatóság 

  • Design 

A Roto meggyőző a beépítés és használat területén

A fogyasztókat nap mint nap rengeteg információ és ajánlat árasztja el. A termékek óriási választéka miatt egyre nehezebb nyomon követni a piacot, és vásárláskor a helyes döntést meghozni. A "Top Marke Haus & Wohnen 2022" díjjal a Roto nyugodtan ajánlható a vásárlók számára, és a minőség kitüntetésével könnyebb eligazodást és döntést kínál az ajánlatok rengetegében. 

A Roto prémium minősége ismét bizonyítást nyert egy kétlépcsős, független vizsgálati eljárás során. A tetőablak és kilincs termékkategóriában a vásárlók 87,6 ponttal a Roto-t szavazták meg kategóriagyőztesnek a beépítés és használat területén. 

További érvek a Roto mellett

A felső kilincses műanyag RotoQ billenő tetőablak és a Roto Designo R8 felnyíló tetőablak nem csak a vásárlók magas szintű igényeinek tesz eleget, hanem a TÜV Rheinland Intézet által támasztott kimagasló elvárársoknak is. Mindkét termékünk TÜV kitüntetésében...

Tetőablakaink az élen végeztek és győzelmet arattak

TÜV teszt győztes

A felső kilincses műanyag RotoQ billenő tetőablak és a Roto Designo R8 felnyíló tetőablak nem csak a vásárlók magas szintű igényeinek tesz eleget, hanem a TÜV Rheinland Intézet által támasztott kimagasló elvárársoknak is. Mindkét termékünk TÜV kitüntetésében részesült és győztesként végzett kategóriájában.

Tovább a témához keyboard_arrow_right

Tesztelje a prémium minőséget: Nyitásmódok összehasonlítása

Designo R7 Felső harmadban nyíló tetőablak
Felső harmadban billenő tetőablak
Designo R6 középen billenő tetőtéri ablak
Középen billenő tetőtéri ablak
autorenew