flag hu Nemzetközi

Nappali, a lakás lelke

Napfény és kellemes hangulat

Új bútorokkal és kiegészítőkkel jelentősen kényelmesebbé tehetjük nappalinkat, de ennél is többet tehetünk azért, hogy az valóban otthonunk központja, a lakás lelke legyen.

Noha a házak berendezése mindig ízlés kérdése marad, a bérlők, a tulajdonosok és a kutatók is egyetértenek abban, hogy a napfény és a friss levegő alapvetően hozzájárul az egészséges élethez. Az egyik fontos dolog, amit ennek érdekében megtehetünk, hogy megfelelő mennyiségű, méretű és típusú tetőablakot választunk, hiszen nem mindegy, hogy mennyi napfény és friss levegő jut az adott szobába.

Inspirációk a nappalihoz

Élvezze a kiltását

A különböző nyitásmódoknak, üvegezéseknek, széles méret és alapanyag választéknak köszönhetően garantált a prémium minőség és a maximális kényelem. Ha zavartalan kilátásra vágyik, akkor az R8-as felnyíló tetőablakkal valóban szabadon élvezheti majd a panorámát.

Kombinációk kilátással

Csoportos beépítésre számos nagyszerű megoldás létezik: akár kettő vagy négy tetőablak egymás mellett vagy alatt történő beépítése, vagy olyan térdfal ablakos kombináció, ami a padlóig lefut. Számos megoldás elérhető, így a variációknak csak a képzelet szabhat határt.

Minden részlet számít

Egy világos nappali mindenki álma - de csak akkor, ha a napfény mennyisége éppen nem zavarja a tévézést vagy a mindennapok tevékenységeit. Vegye kezébe az árnyékolást és döntsön el Ön, hogy mikor és mennyi fényt enged be.

A Roto számos árnyékolástechnikai megoldást kínál különböző verziókban és színekben. Akár külső vagy belső kiegészítőkről legyen szó, árnyékolásról, vagy hővédelemről.

Kellemes klíma minden évszakban!

autorenew