flag hu Nemzetközi

Nappali, a lakás lelke

Napfény és kellemes hangulat.

A nappali helyiség a lakások és házak kiemelt élettere, a kényelem és megnyugvás színtere. Nappalinkat sok módon tehetjük még otthonosabbá, például új bútorokkal, divatos kiegészítőkkel, számunkra fontos tárgyakkal. Ezen felül pedig akár természetes forrásból is növelhetjük a szoba légkörének komfortját, hogy az valóban otthonunk központja, a lakás lelke legyen.

Ahány ház, annyi egyedi elképzelés, egyéni ízlés és az ehhez alkalmazkodó belsőépítészeti és lakberendezési megoldások. Tény, hogy a tárgyakkal és bútorokkal is sokat tehetünk azért, hogy a helyiségek még otthonosabbak legyenek, ám abban mindenki egyetért, hogy a napfény és a friss levegő természetes módon képes hozzájárulni a szoba hangulatához, illetve testi-lelki egészségünkhöz egyaránt. A fény útja a szobákba pedig az ablakokon és üvegfelületeken át vezet, ezért is fontos, hogy milyen méretű és hány darab tetőablakot választunk a terek fénnyel való elárasztásához.

Inspirációk a nappalihoz

Élvezze a kilátást

Az ablakok különböző nyitási módjainak, üvegezéseknek, valamint a széles méret és alapanyag választéknak köszönhetően a prémium minőség és a maximális kényelem is garantált. Ha zavartalan kilátásra vágyik, az R8-as felnyíló tetőablak az Ön számára ideális választás. Nyisson ablakot a világra, dőljön hátra és csodálja korlátok nélkül a lakóhelyet övező panorámát.

Növelje a látóteret

A beépítésre kerülő ablakok számos módon kombinálhatók és akár csoportosan is beépíthetők. Adott esetben kettő vagy akár négy ablak is egymás mellé, illetve alá helyezhető el, ezzel még tovább tágítva a látható horizontot. Emellett a padlóig lefutó térdfal ablakos kombinációkkal is támogatható a kívánt panoráma. A megoldások palettája kifejezetten széles és színes, így a variációknak tényleg csak a képzelet szabhat határt.

Minden részlet számít

Egy világos nappali sokak vágyálma, ám fontos megtalálni a helyes arányokat. A túl sok napfény beeresztése ugyanis hátrányokkal is járhat, hiszen adott esetben a mindennapi tevékenységeket, a TV-nézést, de akár a nyugodt pihenést is megzavarhatja. Vegye saját kezébe a szobába jutó fény szabályozását és döntse el Ön, hogy a maximális komforthoz és egyensúlyhoz mennyi fényre van szüksége.

A Roto árnyékolástechnikai megoldásai több különböző verzióban és színben érhetőek el, ezzel teljes mértékben alkalmazkodva a felhasználói igényekhez. Legyen szó akár külső vagy belső kiegészítőkről árnyékolásról, vagy hővédelemről, mi ismerjük a megoldást és Önnek is megmutatjuk azt.

Kellemes klíma minden évszakban!

autorenew