flag hu Nemzetközi

Konyha, ahol az ételeink készülnek

Örömteli sütés és főzés

A konyha a lakás egyik legfontosabb helyisége: itt jön össze a család, itt készülnek a finomabbnál finomabb ételek és itt ülünk össze a barátokkal egy kellemes vacsorára.  Mit tehetünk azért, hogy a főzés a tetőtérben is valódi öröm lehessen?

Egyre több ember fedezi fel újra az egészséges táplálkozás jelentőségét, a főzés művészetét, és az abban rejlő kikapcsolódás lehetőségét. Azonban a jó szellőzés és a megfelelő mennyiségű fény nélkül az öröm gyorsan elillan, nem úgy, mint az olajos ételek szaga. A kényelem szerepe a konyhában is jelentős, így fontos, hogy a tetőablak ellenálljon a párnak, megfelelő méretű legyen és kezelése ne okozon kihívásokat.

Inspirációk a konyhához

Pára ellen műanyag ablakkal

A legtöbb tetőablak számára a főzés közbeni gőzképződés még egy páraelszívóval is komoly kihívást jelent. A Roto 100% műanyagból készülő, acélmerevítéssel ellátott ablakai esetén viszont a pára nem jelent gondot, mivel a víz nem tud beszivárogni a felületbe, így az ablak sértetlen marad. Arról sem érdemes megfeletkezni, hogy a műanyag felületnek a tisztítása is egyszerűbb - ami jól jöhet, ha véletlenül paradicsomszósz vagy más hasonlóan nehezen letörölhető étel fröccsen az ablakkeretre. 

 

Szellőztetés pillanatok alatt

A főzés során az ételek illata természetes a konyhában, de nincs annál rosszabb, mint amikor az egész lakásban még órákkal később is érezni, hogy milyen fogás készült aznap. A középen billenő ablakok egyszerű alternatívát kínálnak a gyors szellőztetésekhez. Az alsó kilincses Designo R4 és Designo R6, valamint a felső kilincses RotoQ tetőablakok akár alacsonyabb vagy magasabb beépítés esetén is könnyedén nyithatók, csukhatók és tisztíthatók. 

 

A rovaroknak nincs esélyük

Az édes kísértések nemcsak a családot és a barátokat vonzzák a konyhába, hanem a rovarokat is. Ennek elkerülése érdekében egyszerűen szerelje fel ablakait Roto szúnyoghálókkal, így többé nyitott ablak mellett sem kell aggódnia a kártevők miatt.

autorenew