flag hu Nemzetközi

Gyári csatlakozások és további kiegészítők

Kényelem és biztonság

Csatlakozások & Vezérlések

A kiegészítők és külső illetve belső csatlakozások széles választékát kínáljuk. - Ízléses formatervezésű, dekoratív burkolatok, vezérő rendszerek, motrok, zárható kilincsek, kiváló minőségű ápolókészletek és burkolókeretek minden tetőtípushoz.

Gyári csatlakozások

eindeckrahmen-detail2

Burkolókeretek

Az alapvető védelemért

A profi beépítésnek a megfelelő csatlakozás kialakítása az alapja. A tetőfedés anyagának megfelelő burkolókeret kiválasztása nélkülözhetetlen lépés, aminek hiányában a tetőablakunk nem tud megfelelő védelmet biztosítani.

tovább a burkolókeretekhezkeyboard_arrow_right
Roto külső csatlakozások

Csatlakozószettek

A szakszerű csatlakozásért

A tetőablakok beépítésének alfája és ómegája a szakszerű csatlakozás. A megfelelő beépítéshez és tartós kivitelezéshez különösen a következőkre kell ügyelni: esőállóság, szélállóság és a lehetőleg hőhidak nélküli beépítés.

tovább a csatlakozószettekhezkeyboard_arrow_right
innenfutter-detail

Kávaburkolatok

Az esztétikus tetőtérért

A hajlítható elemeknek köszönhetően a Roto kávaburkolatok minden tetőhöz könnyedén idomulnak. Könnyen tisztítható és tartós műanyagból készülnek, a fehér alapszínen felül fahatású dekorfóliával is elérhetőek.

tovább a kávaburkolatokhozkeyboard_arrow_right

Vezérlések és további kiegészítők

automatisierung-mehrfacheinbau

Vezérlés

Kényelemre hangolva

A tartozékok esetében is szem előtt tartjuk a kényelem mellett a biztonságot is, ezért érzékelők és kapcsolók széles választékát kínáljuk, amelyekkel sikeresen megelőzheti akár a viharos szél vagy felhőszakadás okozta károkat is.

tovább a vezérlésekhezkeyboard_arrow_right
griffe_2

További kiegészítők

Kényelmes mindennapi használatért

Zárható kilincsek, teleszkópos távnyitó botok, karbantartáshoz szükséges ápoló csomagok - minden, ami a tetőablak hosszútávú és kényelmes használatához szükséges. Kényelem és biztonság még magasabb fokon.

tovább a tetőablak kiegészítőkhözkeyboard_arrow_right
autorenew