flag hu Nemzetközi

Jogi nyilatkozat

Felelősség

A Roto Frank DST Vertriebs-GmbH nem vállal felelősséget a honlapon található tartalom helyességéért, aktualitásárért illetve teljességéért. A Roto Frank DST Vertriebs-GmbH ellen nem lehet garanciális követelésekkel fellépni a honlapon található információk felhasználása / nem-felhasználása miatt vagy hibás illetve rossz információk használata miatt. Minden ajánlatot “invitatio ad offerendum” (felhívás az ajánlat megtételére) -ként kell kezelni. Harmadik fél weblapján közölt információkért, amelyekre direkt vagy indirekt módon linkek mutatnak, a Roto Frank DST Vertriebs-GmbH nem felelős. A Roto Frank DST Vertriebs-GmbH megerősíti, hogy a linkek publikálásának időpontjában a linkelt oldalak nem tartalmaztak megengedhetetlen tartalmat. Amennyiben a későbbiek folyamán, az oldalon megengedhetetlen tartalmat közöltek, a Roto Frank DST Vertriebs-GmbH teljes mértékben elhatárolódik a kérdéses tartalomtól. A Roto Frank DST Vertriebs-GmbH azonnal eltávolítja a kérdéses linket amennyiben az megengedhetetlen tartalomra mutat. Ez vonatkozik harmadik fél által készített bejegyzésekre a Roto Frank DST Vertriebs-GmbH állal üzemeltetett vendégkönyvben és fórumon.

 

Szerzői jog

A Roto Frank DST Vertriebs-GmbH minden publikációjában törekszik a szerzői jognak megfelelő grafikákat, audio dokumentumokat, videó szekvenciákat és szövegeket alkalmazni. Mindenek előtt igyekszik saját készítésű grafikákat, audio dokumentumokat, videó szekvenciákat és szövegeket használni vagy nem engedélyköteles (szabadon felhasználható / license-free) grafikákat, audio dokumentumokat, videó szekvenciákat és szövegeket alkalmazni. A web lapon megtalálható minden védjegy és márka, beleértve a harmadik fél által védetteket is, a mindenkori érvényben lévő védjegyjog rendelkezései alá tartozik valamint a tulajdonjog a mindenkori bejegyzett tulajdonost illeti. Az általunk készített publikált objektumok szerzői joga kizárólagosan a cégünknél, mint a web oldal készítőjénél, maradnak. A honlapon szereplő grafikák, audio dokumentumok, videó szekvenciák és szövegek másolása vagy felhasználása elektronikus és/vagy nyomtatott publikációkban nem megengedett cégünk külön engedélye nélkül.

 

Használati jog

A Roto Frank DST Vertriebs-GmbH alkalmazottai által írt, a honlapon közzétett tartalmak valamint a Roto Frank DST Vertriebs-GmbH által szerzett szerzői jog védett tartalmak használati joga kizárólagosan a Roto Frank DST Vertriebs-GmbH tulajdonában maradnak. Ezeknek a grafikáknak, audio dokumentumoknak, videó szekvenciáknak és szövegeknek a másolása vagy felhasználása elektronikus és/vagy nyomtatott publikációkban nem megengedett a Roto Frank DST Vertriebs-GmbH külön engedélye nélkül.

 

Jogérvényesítés

Ez a jogi nyilatkozat része az internetes megjelenésünknek. Amennyiben a jogi nyilatkozat formulája vagy a szövegének egyes részei nem, vagy nem teljes mértékben felelnek meg az aktuális törvényeknek, abban az esetben a nyilatkozat fennmaradó része érvényes marad. Az Általános Üzleti Feltételeink rendelkezései érvényesek egyéb jogügyletek létrejöttekor.

autorenew