flag hu Nemzetközi

Fürdőszoba, wellness otthon is

Több fény és hasznos tér

A fürdő sokszor nem kap elég helyet az otthonunkban. Ez főleg a tetőtérben okozhat problémát, amikor még kisebb hasznos térrel kell gazdálkodnunk. Ennek ellenére a megfelelő mennyiségű szellőztetés és a napfény nélkülözhetetlen, főleg a párás helyiségekben.

Tehát a megfelelő tetőablakkal nem csak világossabbá tehetjük fürdőnket, de egy felnyíló nyitásmóddal akár több teret is nyerhetünk, így biztosítva igazi kényelmet és szabadságot. A Designo R8-as ablak kifelé nyílik és nem lóg a lakótérbe, továbbá két résszellőző funkcióval is rendelkezik, így a friss levegő mindig garantált.

Inspirációk a fürdőszobához

A szellőztetés kulcsfontosságú

A Roto Designo R4 és R6 középen billenő tetőablakokkal a szellőztetés egyszerű és jól szabályozható. A nehezen, vagy egyáltalán nem hozzáférhető helyek esetén az elektromos kivitel praktikus választás lehet. Nyissa és csukja ablakát egy gombnyomással és tegye még kényelmesebbé otthonát.

 

A praktikum és az esztétikum találkozása

Ötvözze a fa esztétikáját a műanyag tartósságával! Ragaszkodik a fa megjelnéséhez, de nem szeretne lemondani a műanyag ablak előnyeiről sem? Válasszon fahatású dekorfóliáink közül.

 

Árnyékolás az igényekre szabva

A belső árnyékolók megvédik otthonát és fürdőjét a kíváncsi tekintetektől. Széles szín és szövetválasztékunkkal fürdőjét is személyre szabhatja.

A letisztult és egyszerű színeket kedveli? Akkor a halvány szürke vagy a bézs színű árnyékolókat javasoljuk Önnek. Esetleg élénkebb variációt keres? Akkor a sárga vagy almazöld lehet a megfelelő alternatíva.

 

autorenew