flag hu Nemzetközi

Egészséges otthon - egészséges élet

Az Ön egészsége fontos számunkra

Egy otthon felépítése és birtokba vétele jellemzően hosszútávú, meghatározó döntés, hiszen életünk hátralévő részének döntő többségében ezek a terek vesznek majd körül minket. A zárt terek azonban - bármennyire otthonosak is – hordozhatnak veszélyeket, ezért is fontos, hogy káros kibocsátásoktól mentes építőanyagokat válasszunk azok felépítéséhez, bővítéséhez vagy akár felújításához.

Egészséges otthon a Roto-val

Mit kell tudni és mit tehetünk ellene?

Páraképződés, páralecsapódás

Tudta, hogy a lakóterek nem megfelelő páratartalma és a friss levegő hiánya az épületek mellett a benne élők egészségét is képes károsítani? Ennek elkerülésére a leghatékonyabb módszer a prevenció, mely ez esetben megfelelő szellőztetéssel és pár okos praktikával könnyedén megoldható. Óvjuk meg életterünket és egészségünket még a problémák felbukkanása előtt.

Tudjon meg többet keyboard_arrow_right
Sentinel Haus tanúsítvánnyal rendelkező Roto termékek

Tanúsítottan egészséges lakókörnyezet

Az egészségtudatosság az élet egyre több területén bukkan fel és egyre többek számára alapvető szempont. Az egészségesnek mondott termékek – legyen az bármilyen típusú – jellemzően nem tartalmaznak káros anyagokat és pozitív hatással vannak a jólétünkre is. Ezeket a szempontokat a tetőablakok és építőanyagok esetén is érdemes figyelembe venni. A Rotonál mi is így teszünk, hiszen a kiváló minőségű tetőablakok gyártójaként egészséges környezetet támogató tetőablakokat és kiegészítőket kínálunk partnereinknek, meglévő és leendő ügyfeleinknek.

Tudjon meg többet keyboard_arrow_right
Hosszútávú tervek párás helyiségek esetén is

Tetőablakok műanyag kivitelben

A műanyag nyílászárók a modern kori műszaki megoldások, illetve a maximális funkcionalitás ékes példái. Az ablakok ugyanis amellett, hogy fényt és levegőt engednek be a lakóterekbe, megbízható védelmet nyújtanak a pára, a zaj, a hő vagy épp a hideg ellen. A jótékony hatásokat tehát beengedik, míg a káros vagy zavaró tényezőket hatékonyan zárják ki. E tulajdonságaiknak, egyszerű beépíthetőségüknek és esztétikus megjelenésüknek köszönhetően a valódi műanyag ablakok az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. 

Tudjon meg többet keyboard_arrow_right
Épitőipari trendek

Tetőablakok fa kivitelben

A fa ablakok komoly hagyományokkal rendelkeznek, hiszen alapanyaguk a ma is fellelhető egyik legklasszikusabb építőanyag. Természetes megjelenésük mellett a tartósságuk és a különféle műszaki paramétereik okán a felhasználók széles körében kedvelt ez az ablaktípus. Bár napjainkban a műanyag ablakok a legelterjedtebbek, a fa hagyományai, népszerűsége és kiemelkedő tulajdonságai miatt a Roto tetőablakok természetesen fa kivitelben is elérhetők.

Tudjon meg többet keyboard_arrow_right
autorenew