Friss levegő rovarok nélkül

Rovarok elleni védelem

Szúnyoghálók

Szeretne szabadon szellőztetni nyáron is, de tart a kellemetlen rovaroktól? Esztétikus és praktikus megoldást keres? A Roto által kínált szúnyoghálók tökéletesen illeszkednek az ablakhoz és nem engedik be a legapróbb kártevőt sem, de a fény és a friss levegő áramlását nem akadályozza.

Szúnyoghálóink különleges Transpatec© szövettel is elérhetőek, amely 140%-kal jobb légáteresztő képességgel rendelkezik a hagyományos szúnyoghálókhoz képest.

Termékelőnyök első pillantásra

check

Hatékony védelem

Sűrű szövésű hálóból készül.

check

Designo R7 és R8 ablakok esetén

A szúnyogháló használata esetén is az ablakok akadálytalanul, teljes terjedelemben nyithatók.

check

Tokra vagy kávára szerelve

A Designo R4/R6/R7 és RotoQ típusú tetőablakok esetén a kávára, az R8 típusúnál az ablaktokra szerelve működtethető.

Transpatec© termékelőnyök első pillantásra

check

Jobb légáteresztés

A Transpatec anyag szinte láthatatlan szövete 140%-kal jobb légáteresztő képességgel rendelkezik a hagyományos szúnyoghálókhoz képest.

check

Rendkívül tartós

Különösen erős és tartós szövetből készül.

Transpatec© szúnyogháló

Még több előny a különleges szövetnek köszönhetően

A kinti hőmérséklet emelkedésével a poloskák és a szúnyogok is elkezdenek szaporodni és a szellőztetések során könnyen bejutnak lakásunkba. A sűrű szövésű szúnyoghálók ugyan megakadályozzák a rovarok bejutását, de a fény és a friss levegő áramlását csökkentik. 

Annak érdekében, hogy minél több friss levegőt és napfényt biztosítsunk, szúnyoghálóink már a különleges Transpatec szövettel is rendelhetők, amely szinte láthatatlan anyaga 140%-kal jobb légáteresztő képességgel rendelkezik a hagyományos szúnyoghálókhoz képest, így a szellőztetés még hatékonyabb és a napfény is szabadon áramolhat.

A Designo R7 és R8 típusú ablakok szúnyogháló használata esetén is akadálytalanul, teljes terjedelemben nyithatók. A RotoQ és Designo R4/ R6 /R7 típusok esetén a szúnyogháló kávára, míg a Designo R8 típusnál az ablaktokra szerelve működtethető.

Hasznos információk a rendeléshez

Tetőablakához kiegészítőt vagy alkatrészt szeretne rendelni? Akkor az ablakazonosító adataira és a megrendelni kívánt kiegészítő típusára lesz szüksége. 

A gyors és biztos rendeléshez

Ablakazonosító

Tetőablakához kiegészítőt vagy alkatrészt szeretne rendelni? Akkor az ablakazonosító adataira és a megrendelni kívánt kiegészítő típusára lesz szüksége. 

Tudjon meg többet keyboard_arrow_right
autorenew