flag hu Nemzetközi

Egészségtudatos építkezés

Vásárlóink egészsége az első számunkra

Napjaink 80-90 százalékát zárt terekben töltjük, így kiemelten fontos, hogy káros kibocsátásoktól mentes építőanyagokat válasszunk az építkezésekhez és életterekhez.

Egészséges otthon a Roto-val

Mit kell tudni és mit tehetünk ellene?

Páraképződés, páralecsapódás

Tudtad, hogy a lakás nem megfelelő páratartalma és a friss levegő hiánya nem csak az épületet károsítja, hanem egészségünkre is ártalmas? A megfelelő szellőztetéssel és néhány egyéb lépéssel sokat javíthatunk a helyzeten.

Tudjon meg többet keyboard_arrow_right
Roto termékek Sentinel Haus tanúsítványai

Tetőablak tanúsítványok

Az egészséges termékek nem tartalmaznak káros anyagokat és pozitív hatással vannak jólétünkre. Kiváló minőségű tetőablakok gyártójaként pontosan ezt kínáljuk ügyfeleinknek és partnereinknek: egészséges környezetet támogató tetőablakokat és kiegészítőket.

Tudjon meg többet keyboard_arrow_right
Tervezzen hosszútávra párás helységek esetén is

Tetőablakok műanyag kivitelben

A műanyagból készült ablakok a műszaki megoldások csodálatos példái: fényt és levegőt engednek be továbbá megbízható védelmet nyújtanak a pára, a zaj, a hő és a hideg ellen. Az utóbbi években a valódi műanyag ablakok egyre népszerűbbek tartósságuknak és kiváló hőszigetelő képességüknek köszönhetően. 

Tudjon meg többet keyboard_arrow_right
Épitőipari trendek

Tetőablakok fa kivitelben

A faablakokat a természetes megjelenésük mellett tartósságuk és műszaki paramétereik is vonzóvá teszik a felhasználók számára. A fa kiváló tulajdonságai és népszerűsége miatt természtesen a Roto tetőablakok is elérhetők fa kivitelben.

Tudjon meg többet keyboard_arrow_right
autorenew