flag hu Nemzetközi

Hagyományos és lapostetős megoldások

Az alapvető védelemért

Burkolókeretek

A profi beépítésnek a megfelelő csatlakozás kialakítása az alapja. A tetőfedés anyagának megfelelő burkolókeret kiválasztása nélkülözhetetlen lépés, aminek hiányában a tetőablakunk nem tud megfelelő védelmet biztosítani.

Az összes Roto burkolókeret tartalmazza a felső vízelvezető csatornát is, így védi meg a tetőtéri ablakot a tetőfedés alá beszivárgó nedvességtől.

Burkolókeretek magas- és lapostetőkhöz

Burkolókeretek magastetőkhöz

Csavarmentes rendszerek a gyors szerelhetőségért

Roto burkolókeretek szinte végtelen kombinációs lehetőséget biztosítanak a testreszabott egyedi megoldásoknak köszönhetően. Az intelligens illesztési rendszernek köszönhetően csavarokra sincs szükség.

eindeckrahmen-besondere-anwendungen

Kiemelő keret lapostetőkhöz

Tartós, hőszigetelt beépítőkeret lapostetőkhöz

Kényelmes és stabil megoldás, mely egyszerűen és gyorsan beépíthető. A Designo kiemelőkerettel (EBR FLD) már 0-15%-kos hajlásszög esetén is beépíthető lesz tetőablaka.

eindeckrahmen-flachdach
add_circle Mutat add_circle Bezár

Burkolókeretek típusai

eindeckrahmen-ziegel
Profilos tetőfedő anyagokhoz, hullámlemezhez
Az összes kapható agyag és betoncseréphez körülbelül 8 cm profilmagasságig. Trapézlemezhez és cserepes lemezhez. Beépíthető 15° – 90°-os tetőhajlásszög esetén.
eindeckrahmen-wellblech-wellplatten
Magasprofilú tetőfedő anyagokhoz
Magas hullámú tetőfedő anyaghoz. Kolostorfedéshez 12 cm profilmagasságig. Beépíthető 15° – 90°-os tetőhajlásszög esetén.
eindeckrahmen-schiefer
Sík tetőfedő anyagokhoz
Palához, palaszerű tetőfedő anyagokhoz és sík cseréphez. 3,5 cm profilmagasságig. Hódfarkú cseréphez. Oldalelemek egy darabból, álló korccal. Beépíthető 15° – 90°-os tetőhajlásszög esetén.
eindeckrahmen-metall-stehfalz
Fém tetőfedő anyagokhoz
Állófalcos fémlemezfedéshez megfelelő választás. Az oldalsó elemek 24 cm / 32 cm szélesek. Forrasztás nélküli szakszerű csatlakozás. Beépíthető 15° – 90°-os tetőhajlásszög esetén. Kizárólag réz és titáncink színekben.
eindeckrahmen-flachdach
Lapostetőkhöz
Designo kiemelő keret lapostetőkhöz. 0-15°-os hajlásszög esetén is beépíthető.
eindeckrahmen-besondere-anwendungen
Csoportos beépítésekhez
Csoprotos beépítések esetén eltérő burkolókeretek használatata szükséges. Az egymás mellé vagy fölé történő sorolásnál a rendelés során szükség lesz a toktávolságra és a tetőtéri ablakok típusára.
eindeckrahmen-bauseitiger-anschluss
Burkolókeret alapanyagok
A burkolókeretek alapkivitelben elegáns antracit-metál (R703) bevonatot kapnak, de felár ellenében titáncink, réz vagy tetszőleges RAL színben is rendelkezésre állnak.

Ideális bevilágítás lapostetőkhöz

Kiváló minőségű Designo tetőtéri ablak kombinálása lapostetővel? A speciális beépítő keret segítségével lehetséges. A hagyományos kupolákkal szemben számos előnnyel rendelkezik: korlátozás nélkül felhasználható az összes Roto külső és belső kiegészítővel.

A RotoTronic motorral szerelt ablak beépítésével kényelmesen nyithatjuk és zárhatjuk a szerkezetet. A stabil, hőszigetelt keret szerelése gyors és egyszerű. A csomag tartalmazza az ablak beépítéséhez szükséges alumínium keretet is.

autorenew