flag hu Nemzetközi

Dolgozószoba, ahol új ötletek születnek

Inspiráló környezet

Tetőtéri irodájában nyáron túl meleg van, télen pedig behúz a hideg? Nincs elég fény és extra világításra van szükség napközben is? Akkor eljött az ideje az ablakcserének, vagy a megfelelő kiegészítők beszerzésének.

A dolgozószobában kifejezetten fontos, hogy motiváló és inspiráló környezet fogadjon bennünket. Nem szerencsés, ha gondolatainkat folyamatosan eltereli valamilyen kellemetlenség és emiatt képtelenek vagyunk a feladatainkra koncentrálni. A hatékonysághoz a megfelelő munkakörülmények elengedhetetlenek. Egy jó hőátbocsátási értékkel rendelkező ablak védelmet nyújt a kinti hőmérséklettel szemben és a csoportos beépítési megoldásokkal az ablakfelületet és így a napfény mennyiségét is könnyedén megsokszorozhatjuk.  

Inspirációk az irodához

Megfelelő hőmérséklet és friss levegő

A tetőtér optimális hőmérsékletének biztosítása sokszor nehézségekkel jár, de a megfelelő hőszigeteléssel és a Roto tetőablakaival az időjárás nem lesz többet hatással a lakás klímájára. A friss levegő és a napfény mennyisége szintén fontos, így érdemes olyan ablakot választani, ami nyitott állapotában is kénylemesen hozzáférhető, nem vesz el sok teret a szobából és kényelmesen lehet mellette dolgozni. A Roto Designo R7 és Designo R8-as ablakok csak minimálisan, vagy egyáltalán nem nyílnak a lakótérbe, így nem foglalnak extra helyet a szellőztetés során sem.

 

Tükröződés elleni védelem

Azok, akik képernyő előtt dolgoznak, sokszor megerőltetik a szemüket. Ez különösen igaz olyankor, amikor a nap túl erősen süt be, vagy olyankor amikor a fény tükröződik a monitor felületén. A Roto ezekre a helyzetekre is gondolt és fényáteresztő belső rolóival elsötétítés nékül is védelmet biztosít az erős napfény és a tükröződések ellen.

autorenew