flag hu Nemzetközi
Villám egy lakóépület felett

A biztonság megnyugtató érzése

A tetőablak, ami megvédi otthonát

A biztonságnak a tető alatt is természetesnek kell lennie. Ezért a Roto mindent megtesz a tetőablak-megoldásaival azért, hogy otthona megfelelő védelmet biztosítson az időjárás viszontagságai ellen.

Eső, villámlás, mennydörgés, vihar: A tetőtér a különböző időjárásoknak és a környezeti hatásoknak is állandó jelleggel ki van szolgáltatva, ezért is olyan fontos, hogy a tetőszerkezet minden eleme, így a tetőablakok is megfelelő védelmet biztosítsanak a különböző évszakok szélsőséges időjárási viszonyaival szemben.

 

A megfelelő üvegezés biztosította védelem

A Roto a prémium tetőablakok és felszerelések széles választékát kínálja, hogy megfelelő védelmet biztosítson a különböző éghajlatok eltérő igényeire. A 2 és a 3-rétegű hőszigetelt üvegezéssel ellátott Roto tetőablakok például jelentősen hozzájárulnak otthona hővédelméhez. A különböző típusok verziótól függően védelmet nyújtanak akár

  • a külső és belső törések ellen,
  • a zajok ellen,
  • a párásodás és fagyás, valamint
  • a hőség és a hideg ellen.

A Hőszigetelő Csomagnak és a tartós dupla gumitömítésnek köszönhetően az eső, a harmat és a hó sem árthat otthonának. Ezen kívül a Meisterstück és Handwerk kategóriákba tartozó tetőablakok kiemelkedően jó hőszigetelő értékekkel rendelkeznek, ami az ön energia számlájának és a környezetnek is a javát szolgálja.

Közeli kép: egy toll, ami rajzol

Árnyékolótól a redőnyig: zárja ki a nem kívánt dolgokat

A megfelelő kiegészítők hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön kellemesen és biztonságban érezze magát a tető alatt. Ezért kínálunk számos különböző típusú és színekben gazdag belső árnyékolót akár fényáteresztő vagy fényzáró kivitelben továbbá ablaka külső védelméhez elektromos és manuális hővédőrolót vagy redőnyt.

Szóval tartsa távol otthonától, amire nem vágyik: túlmelegedés, rovarok, bosszantó zajok. Ezek mind olyan dolgok, amikkel a Roto kiegészítőivel a jövőben nem kell számolnia.

Közeli kép: egy toll, ami rajzol

Letöltések

pdf
Roto üvegezések áttekintése
pdf, 679 KB
autorenew