flag hu Nemzetközi
kurt-karl-dachprofi

Kurt és Karl segít

A szakemberek a biztonságra törekednek

Ügyfeleink igényei alapján a Designo R6 / R8 tetőablakainkat tovább fejlesztettük és még több előnnyel láttuk el: prémium kivitel még egyszerűbb beépítési megoldásokkal és magasabb energiahatékonysággal.

A szakemberek számára a beépítési idő és a pontosság kulcstényezők, így tovább egyszerűsítettük a beépítéshez szükséges lépéseket és biztonságosabbá is tettük annak folyamatát. Kidolgoztunk egy olyan segédeszközt, amely egyszerűsíti az ablakok emelését, szállítást és az összeszerelést, enyhítik a gerinc terhelését és felgyorsítják a munkát.

Két új kolléga: Kurt és Karl

Megkönnyíti az építkezésen végzett munkát

Sok ügyfelünk és partnerünk arról álmodik, hogy a tetőablakokat gyors és biztonságos módon juttathassák fel a tetőre. Mostantól az építkezéseken két új "munkatársunk" nyújt ebben segítséget. Kurt, azaz a gyárilag az ablakra rögzített emelőfül, ami kiválóan alkalmas daruzásokhoz és tökéletesen passzol Karl-hoz, az újonnan kifejlesztett hordozó szíjhoz. Mindkét kiegészítő célja, hogy még biztonságosabbá tegye az új Roto Designo R6 és R8 ablakok szállítását és helyszíni kezelését.

1. Roto Kurt: beépített emelőfülek daruzáshoz

A nagyteherbírású fülek az ablak alaptartozékai, melyek lehetővé teszik annak daruzását és a hevederekkel történő mozgatását. A fülek az ablak két oldalán, az ablakkereten találhatók és a tetőablak beillesztését követően egyszerűen levághatóak.

Előnye: Az egyik kéz mindig szabad marad és koordinálhatja a tetőablak biztonságos mozgatását.

Daruval még egyszerűbb: Húzza át a daru emelőhevedereit a két fülön keresztül, rögzítse és már indulhat is a munka.

2. Roto Karl emelőheveder két ember számára

Az emelőfülek akkor is nagy segítséget jelentenek, amikor emberi erővel kell mozgatni a gyakran 80-100 kg-os tetőablakokat. Erre a célra a Roto egy olyan hevederrel ellátott mellényt fejlesztett, aminek használatával azok mozgatása és emelése kisebb eséllyel okozhat sérülést. A kezek szabadok maradnak, így egyszerűen irnyítható a tetőablak az emelés közben is.

Előnye: A Designo R6 és R8 tetőablakok nem csak egyszerűbben beépíthetők, de biztonságosan és könnyen mozgathatóak akár 180 cm hosszú és 120 kg súlyú kivitelek esetén is.

Ismerje meg Kurtot és Karlt videónkon keresztül

Fogadja el a cookie-kat a videó megnézéséhez.
Két segítőtárs az építkezéseken: Kurt és Karl
autorenew