flag hu Nemzetközi

Építkezés és felújítás okosan

Hasznos tippek és tanácsok a tervezéshez

Legyen szó új építésről, felújításról vagy ablakcseréről: sok részletet kell átgondolni és számos döntést kell meghozni már a munkálatok előtt is. Meg kell határozni a költségtervet, figyelembe kell venni a hangszigeteléssel és az energiahatékonysággal kapcsolatos előírásokat és nem szabad megfeledkezni saját igényeinkről sem. Annak érdekében, hogy ezek a döntéseket minél könnyebb legyen meghozni, összeállítottunk pár hasznos tippet, amik a segítségére lehetnek azoknak, aki tetőtér átalakításán törik a fejüket.

Tippek és tanácsok építkezőknek

Öt dolog, amit érdemes szem előtt tartani

Tetőablak beépítés télen

Ablakcsere télen? Nem mindennapi esemény, de nem is lehetetlen küldetés. Pár dolgot azonban érdemes betartani, hogy a felújítás valóban zökkenőmentes legyen. A következő 5 pont betartásával máris felkészültebben vághat bele a téli munkálatokba.

Tovább a tippekhez keyboard_arrow_right
Hasznos tippek a tervezéshez

Építkezés és felújítás előtt

Hangulatos nappali a tető alatt? Pár tippel segítünk, hogy ez a cél könnyedén megvalósulhasson. Összefoglaltuk néhány pontban, hogy mit érdemes figyelembe venni a felújítás vagy az építkezés megkezdése előtt.

Tovább a tippekhez keyboard_arrow_right
Mi a magas minőséggel támogatjuk az előírásokat.

Lakóépületek energetikai szabályozása

A tetőablakok hőátbocsátási tényezőire vonatkozó követelményértéke lakóépületek esetén igen szigórúan szabályzott. Ha szertne biztosra menni, itt talál bővebb információt.

Tudjon meg többet keyboard_arrow_right
Jövőorientált lakástrendek

Akadálymentes konstrukciók

Az akadálymentesítés egyre gyakoribb téma az építők és az építtetők körében is. A korszerű lakóparkok és hivatali épületek már ennek tükrében épülnek, de a lakóházaknál is egyre több esetben kerül elő ez a téma. Mit érdemes tudni és mire érdemes figyelni?

Tudjon meg többet keyboard_arrow_right
SmartHome rendszer

Okos otthon a Roto-val

Az okos megoldások életünk minden területén jelen vannak. Igénytől és vérmérséklettől függően a digitalizált háztartás több vagy kevesebb eleme sokak otthonában megjelenik. A tetőablakok és kiegészítőik is számos alternatívát nyújtanak, hogy tetőterét egyedi igényeire szabhassa.

Tudjon meg többet keyboard_arrow_right
Munkafolyamatok egymásra épülése

Szakmák kapcsolódása

A különböző munkafolyamatok a legtöbb esetben egymásra épülnek és nagy jelentősége van a pontos időzítésnek és a jó kommunikációnak. Bővebben érdekli a téma?

Tudjon meg többet keyboard_arrow_right
Tesztelje érveinket

Bemutatóterem

Látogasson el hozzánk bemutatótermünkbe és próbálja ki a Roto tetőtéri ablakokat és kiegészítőket élőben. Kollégánk örömmel segít és válaszol kérdéseire.

Tovább a bemutatóteremhez keyboard_arrow_right
Töltse le, vagy csak olvasson bele

Katalógusok

Tudjon meg többet termékeinkről. Katalógusainkat már az interneten is böngészheti: Lapozható, nagyítható, nyomtatható, valamint letölthető verzióban is.

Tovább a katalógusokhoz keyboard_arrow_right
autorenew