flag hu Nemzetközi

5 érv a Roto mellett

Kiváló műszaki megoldások és kimagasló élettartam.

Új építés vagy felújítás? Tetőablak és árnyékolás? Kiegészítők beltérre és kültérre egyaránt? Bármi is legyen az elképzelés, a Roto tetőablakokkal nemcsak egy terméket, hanem komplex megoldást kap. Mi a legjobbat kínáljuk Önnek és ügyfeleinek.

5 érv a Roto mellett

Prémium minőség kompromisszumok nélkül.

Kényelem, energiahatékonyság és biztonság: az előnyök hármas kombinációja, amivel tetőablakaink hozzájárulnak ahhoz, hogy egy tetőtérből valódi otthon válhasson.

5 érv a Roto mellett

Egyszerű és biztonságos megvalósítás

Szakmai támogatás

Az első tanácsadástól, egészen a termékek biztonságos beépítéséig – mi végig az Ön rendelkezésére állunk. Termékeink gyárilag előszereltek, beépítő partnereink számára pedig rendszeres szakmai továbbképzéseket tartunk, így ablakaink egyszerű és hibamentes beépítése szinte garantált.

Velünk a passzívház se akadály

Energiahatékonyság

Magasabb életminőség, maximális kényelem és alacsonyabb fűtési költségek. A gyárilag előszerelt Hőszigetelő Csomag, valamint a kiváló  üvegezés gondoskodik a tetőablak megfelelő hőszigeteléséről és a hőhidak kiküszöböléséről. 3-rétegű üvegezéseinkkel akár a  passzívház előírásoknak megfelelően is építkezhet.

Hosszútávú biztonság

Garantált termékminőség

Termékeink minden tekintetben megfelelnek az energiahatékonyság és a német minőség követelményeinek. Minden Roto tetőablakra 15 év szavatosságot biztosítunk.

Minden igényhez a megfelelő megoldás

Legjobb termékfunkciók

Legyen szó felnyíló ablakról a maximális kényelem érdekében vagy elektronikusan vezérelhető billenő ablakról a ház nehezen elérhető területeihez, járatos vagy egyedi gyártásról, - a Roto-nál minden igényre megtalálja a megfelelő tetőtéri ablakot és kiegészítőt.

Ránk számíthat!

Terméktámogatás

A tervezéshez és beépítéshez szükséges műszaki adatlapok (PDF), csomópontok (DWG, PDF), BIMobject fájlok és a CPR-nek megfelelő kiírások a Roto honlapjáról letölthetők. Kollégáink telefonon és e-mailben is örömmel segítenek akár megrendeléssel kapcsolatos vagy műszaki jellegű kérdésről legyen szó.

5 érv a Roto mellett

Egyedi nyitásmódok és ergonomikus kialakítás

Kényelem

Három különböző nyitásmód: klasszikus középen billenő, felső harmadban nyíló vagy felnyíló tetőtéri ablakaink között mindenki megtalálja az otthonának és igényeinek megfelelő megoldást. Ablakainkra és azok kilincseire a modern és letisztult dizájn jellemző. Kialakításuk során az esztétikus forma, az ergonómia és a kellemes tapintás is hangsúlyos szerepet kapott. Külső és belső kiegészítőinket a funkcionalitás, a színek gazdagsága és kombinálhatósága teszi még izgalmasabbá.

 

Magasabb komfort, alacsonyabb költségek

Energiahatékonyság

A Roto Hőszigetelő Csomag gyárilag előszerelt, így a beépítési hiba lehetősége minimális. A hőszigetelés a tok felső síkjáig ér, ezáltal a hőhidak kialakulásának az esélye jelentősen csökkenthető. A Hőszigetelő Csomaggal szerelt tetőtéri ablak hozzájárul a ház optimális energiafelhasználásához és a páralecsapódás veszélye szinte teljesen elkerülhető.

15 év szavatosság

Biztonság

A 85 éves Roto egész Európában prémium minőségű termékeket kínál, melyeket a legszigorúbb német előírások alapján ellenőriznek. A garancia, ami magáért beszél: a tetőablakokra a vasalat, a profil és a külső üveg törése esetén egyaránt 15 év szavatosságot biztosítunk.

Prémium minőség minden kategóriában

Minőség

A Roto innovatív és megbízható megoldásaival a vevői igényekre és a kimagasló minőségre helyezi a hangsúlyt. Termékeit a szakemberek által meghatározott kritériumok alapján tervezi és gyártja. Ennek megfelelően akár tetőtéri ablakokról vagy kiegészítőkről legyen szó a prémium minőség garantált.

Megbízható megoldások

Beépítés

Alsó kilincses ablakok esetén a termékek maximálisan előszereltek: a Hőszigetelő Csomag, a belső párazáró fólia, a borítólemezek és a szerelővasak mind a gyárban kerülnek a termékre. A felső kilincses ablakok esetén a beépítést az intelligens „klick” szerelési rendszer támogatja, mely minden sikeres művelet után akusztikus visszajelzést ad.

autorenew