flag hu Nemzetközi

Hálószoba, a béke szigete

Nyugodt pihenés és kikapcsolódás

Csak becsukná a szemét és békésen aludna végre? Nem szeretne zavaró fényekre és zajokra ébredni? A Roto tetőablakokkal a hálószoba biztonságos és békés menedéket teremt egy fárasztó és nehéz nap után is.

A hálószoba megfelelő hőmérséklete nagyban hozzájárul a pihentető alváshoz. Ha túl meleg vagy esetleg túl hideg van az is álmatlansághoz vezethet. Ezért a tetőablakok vásárlása során az első fontos lépés a megfelelő üvegezés kiválasztása. Egy jó hőátbocsátási értékkel rendelkező ablakszerkezet esetén se a nyári hőség, se a téli fagyos hőmérséklet nem férkőzhet be otthonunkba.

A következő fontos szempont a megfelelő szellőztetés, mert a jó alváshoz a friss levegő elengedhetetlen. A Roto tetőablakok rögzíthető résszellőző funkcióval vannak ellátva, így folyamatos szellőztetést tesznek lehetővé anélkül, hogy teljes terjedelmükben kinyitnánk azokat. A motoros ablakok esetén akár páratartalom mérőt is csatlakoztathatunk az ablakhoz és az automatikusan működésbe lép, ha a levegő páratartalom szintje meghaladja a megadott határértéket.

Inspirációk a hálószobához

Pihentető alvás bármely napszakban

Az alvás elengedhetetlen szerevezetünk megfelelő regenerációjához. Ha éjjel sokszor felébredünk és nem tudjuk kipihennni magunkat, akkor másnap fáradtan és elcsigázottan ébredünk, ami kihat teljesítőképességünkre és energiaszintünkre is. Ezért a Roto többek között olyan kiegészítőket is kínál, melyekkel hatékonyan kizárhatja a nem kívánt fény- és zajforrásokat. Ilyen például a fényzáró belső roló választható színű szöveteivel és a redőny.

 

Minden évszakban tökéletes védelem

A Roto redőnyök tökéletes fényzárást biztosítanak és minden évszakban óvják tetőterét az időjárás viszontagságaitól. A hőmérséklet szabályozása mellett védelmet nyújtanak a zajok és a jégeső ellen is.

autorenew