flag hu Nemzetközi

Kilincsek, távnyitó botok, ápoló csomagok

A Kényelmes mindennapi használatért

További kiegészítők

Az ötletek és igények gyakran megváltoznak. Ilyen esetekben segíthetnek az utólagos kiegészítők, például a zárható kilincs vagy a teleszkópos távnyitó rúd.

A karbantartásról sem érdemes megfeledkezni, ha hosszútávon tervez ablakaival. Speciális karbantartási csomagjainkkal ez sem lesz akadály.

Milyen további kiegészítőket kínál a Roto?

Kézzelfogható tökéletesség

Roto kilincsek

Elegáns kivitel, ergonomikus kialakítás, több funkció egyetlen kilincsben. Az egyedi vasalatnak köszönhetően az ablakok összes funkciója egyetlen mozdulattal elérhető. Az R6/R8 ablakcsaládhoz kapható kilincsek fehér és nemesacél, míg az R4/R7 ablakokhoz fehér és világos alumínium színben állnak rendelkezésre. Természetesen minden kilincs zárható kivitelben is kapható.

Egyszerű és praktikus megoldás

Teleszkópos távnyitó bot

Tegye kényelmessé otthonát! A Roto kiegészítőivel mindenki megtalálja az igényeink megfelelő megoldást. A teleszkópos távnyitó botok ideális alternatívát jelentenek, ha a manuális tetőablakokat vagy a belső kiegészítőket nehézen vagy egyáltalán nem érjük el.

Műanyag és faablak ápolásához

Karbantartó csomag

Annak érdekében, hogy még hosszabb életűek legyenek a tetőtéri ablakai egy ápolási és karbantartási csomagokat ajánlunk. A csomagok három terméket tartalmaz: egy speciális balzsamot a fához vagy egy ápolótejet a műanyaghoz, egy speciális spray-t a vasalathoz és egy gumitömítés ápolót. A termék gyártója a Fenosol.

autorenew