flag hu Nemzetközi
TÜV teszt győztes címke 2013/2017

TÜV teszt győztes termékeink

A műanyag RotoQ és a Designo R8 tetőablakok az élen végeztek és győzelmet arattak.

 

A felső kilincses műanyag RotoQ billenő tetőablak és a Roto Designo R8 felnyíló tetőablak nem csak a vásárlók magas szintű igényeinek tesz eleget, hanem a TÜV Rheinland Intézet által támasztott kimagasló elvárársoknak is. Mindkét termékünk TÜV kitüntetésében részesült és győztesként végzett kategóriájában.

 

RotoQ és a történet, ami mögötte van: Tetőablak szakemberekkel tervezve

Egy kislány az óvodájában áll és kinyitja a RotoQ műanyag ablakot.

Több európai országban is célirányos felmérést végztünk, melynek során leggyakrabban a könnyû szerelhetõséget, a szubjektív termékminõséget és az energiahatékonyságot
nevezték meg a szakemerek és vásárlók. Ezeket a szempontokat vettük alapul a RotoQ tetőablak fejlesztése során, így ez az ablak a következő három tulajdonsággal emelkedik ki a tetőablakok piacán: 

  • Biztonságos, egyszerű beépítés: csavarok nélküli illesztési rendszer, mely minden fontos szerelési lépést egy „klikk” jelzéssel erősít meg.
  • Kiváló termékminőség: hosszú élettartamra tervezve, formatervezett kilinccsel. Minden ablakot DIN szerinti, szigorú kritériumok szerint ellenőrzünk, mielőtt elhagynák a Roto gyárait.
  • Energiahatékonyság: körbefutó szigeteléssel, az alapmodell 1,2 W/m2K Uw értékkel, mely 0,99 vagy 0,77 Uw értékig csökkenthető, amely már a passzívház követelményeknek is megfelel.

A szakemberek bevonás egyértelműen megtérült, az eredmény egy kiemelkedő minőségű termék és a TÜV teszten elért kiváló eredmény.

Egy kislány az óvodájában áll és kinyitja a RotoQ műanyag ablakot.

Designo R8: Prémium minőség minden kategóriában

Nyitott Roto R8 műanyag tetőablak

Designo R8-as tetőablak szép eredménnyel végzett számos pontban, de mindenekelőtt az egyszerű és szakszerű beépíthetőségét, az energiahatékonyságát és a biztonsági megoldásait emelte ki a zsűri. 

Az R8-as ablakokat már eddig is gyárilag előszereltük, így nem kellett a szerelővasak, a Hőszigetelő Csomag és párazáró fólia felhelyezésével bajlódni. Ezen felül most egy olyan innovatív megoldással látták el, aminek köszönhetően az ablak daruzása könnyedén megoldható az ablakra szerelt két, nagy teherbírású fül segítségével.

Mindezek mellett az ablak meggyőző az energiahatékonyság terén is. Hiszen prémium üvegezéseinknek köszönhetően már 2-rétegű változata is garantálja az 1,1-es Uw értéket és 3-rétegű üvegezéssel (9P) már a passzívház kritériumoknak is eleget tesz. Mindezek mellett nem szabad megfeledkezni a Hőszigetelő Csomag előnyeiről sem, amivel az ablak teljes szerkezetét körbe szigeteljük és a párazáró fólia segítségével a hőhidakat is elkerülhetjük.  

A biztonság szintén nem elhanyagolható kritérium, így a fejlesztések során erre is kiemelt hangsúlyt fektettünk. Az R8-as ablak 4 ponton záródik, így betörés ellen valódi védelmet nyújt. Minden modellje belső biztonsági üveggel van ellátva, így gyerekek esetén is kiváló választás

Az R8-as ablak nyitásmódjában is prémium érzetet biztosít. Teljesen felnyílik és szabad kilátást hagy, így a klasszikus tetőablakokkal szemben nem nyílik a lakótérbe és a szúnyogháló az ablak keretére szerelhető. Valódi kényelem minden szempontból, ahogy az egy díjnyertes ablaktól elvárható. 

Nyitott Roto R8 műanyag tetőablak

Csúcsminőség kompromisszumok nélkül

Napfény a nappaliban
  • Maximális kényelem: Panorámára és maximális kényelemre vágyik? Válassza felnyíló ablakunkat és élvezze a zavartalan kilátást. Ergonomikus felső kilincs és kényelmes kezelés? A RotoQ ablakokban nem csalódhat.

  • Kiemelkedő energiahatékonyság: Válassza a 3-rétegű üveggel szerelt RotoQ vagy R8 tetőablakaink egyikét, melyek akár a passzívház követelményeknek is megfelelnek.

  • Biztonság: A prémium minőség és a német technológia a védjegyünk. Tetőablakainkra 15 év szavatosságot biztosítunk a vasalat, a profil és a külső üveg törése esetén egyaránt.

Napfény a nappaliban
autorenew