flag hu Nemzetközi

Egészséges otthon - egészséges élet

Az Ön egészsége fontos számunkra

Életünk döntő részét zárt terekben töltjük, így kiemelten fontos, hogy káros kibocsátásoktól mentes építőanyagokat válasszunk otthonunkhoz és élettereinkhez.

Egészséges otthon a Roto-val

Mit kell tudni és mit tehetünk ellene?

Páraképződés, páralecsapódás

Tudtad, hogy a lakás nem megfelelő páratartalma és a friss levegő hiánya nem csak az épületet károsítja, hanem egészségünkre is ártalmas? A megfelelő szellőztetéssel és néhány egyéb lépéssel sokat javíthatunk a helyzeten.

Tudjon meg többet keyboard_arrow_right
Roto termékek Sentinel Haus tanúsítványai

Tanúsítvány az egészséges lakókörnyezethez

Az egészséges termékek nem tartalmaznak káros anyagokat és pozitív hatással vannak jólétünkre. Kiváló minőségű tetőablakok gyártójaként pontosan ezt kínáljuk ügyfeleinknek és partnereinknek: egészséges környezetet támogató tetőablakokat és kiegészítőket.

Tudjon meg többet keyboard_arrow_right
Tervezzen hosszútávra párás helységek esetén is

Tetőablakok műanyag kivitelben

A műanyagból készült ablakok a műszaki megoldások csodálatos példái: fényt és levegőt engednek be továbbá megbízható védelmet nyújtanak a pára, a zaj, a hő és a hideg ellen. Az utóbbi években a valódi műanyag ablakok egyre népszerűbbek tartósságuknak és kiváló hőszigetelő képességüknek köszönhetően. 

Tudjon meg többet keyboard_arrow_right
Épitőipari trendek

Tetőablakok fa kivitelben

A faablakokat a természetes megjelenésük mellett tartósságuk és műszaki paramétereik is vonzóvá teszik a felhasználók számára. A fa kiváló tulajdonságai és népszerűsége miatt természtesen a Roto tetőablakok is elérhetők fa kivitelben.

Tudjon meg többet keyboard_arrow_right
autorenew