flag hu Nemzetközi

Energiatakarékosság a tető alatt a Roto redőnyeivel

Megbízható védelem a hideg ellen.

A Roto tetőtéri ablakokhoz készült Roto redőnyökkel a vásárlók egy könnyen beépíthető, német gyártmányú prémium megoldást kapnak, amely gyorsan felszerelhető, és távol tartja a hideg levegőt a tetőtéri ablakoktól és a szobáktól.

Alumínium lécek a védelemért

Ha hideg levegő, hó vagy akár napsütés éri a tetőablak üvegét, ez befolyásolja a szoba hőmérsékletét. A Roto Hőszigetelő Csomaggal gyárilag előszerelt tetőtéri ablakai védelmet nyújtanak ezekkel a nemkívánt hőmérsékleti hatásokkal szemben. A Roto tetőablakokhoz tökéletesen illeszkedő Roto redőnyökkel kombinálva az energiahatékonyság még tovább nő. A redőny duplafalú alumínium lamellái védőpajzsként működnek, és esélyt sem hagynak a szélnek és az időjárásnak. A robusztus konstrukció biztonságot nyújt a betörések ellen is.

A hatékony sötétítésnek köszönhetően zavartalanul alhatunk.
 

Gyors és biztonságos beépítés

A redőny már a beépítés során is megmutatja előnyeit: belülről néhány lépésben felszerelhető. Ráadásul akár az ablak beépítését követően bármikor, utólag is. Így még mindig van lehetősége arra, hogy felkészüljön a télre az energiatakarékosság érdekében.
 

Friss levegő minden helyzetben

A szakemberek és ügyfeleik számára a német gyártmányú prémium megoldás számos más előnyt is kínál. A hidegebb évszakban is rendszeresen szellőztetni kell a helyiségeket a légcsere biztosítása és a penész megakadályozása érdekében. A redőny akkor is teljesen lehúzva maradhat, ha a tetőtéri ablak nyitva van.
 

Magas szintű működés és komfort

A Roto redőny a könnyű kezelhetősége szempontjából is lenyűgöző: kiviteltől függően felhúzható és leengedhető a tanított fali kapcsoló vagy távirányító segítségével. A szolár verzió tartalmaz egy "Easy Charge" funkcióval rendelkező napelem modult is: ha a napelemen keresztüli töltés nem lehetséges hó, levelek vagy túl kevés napfény miatt, mi magunk is levehetjük az akkumulátort, és egy mikro-USB kábellel feltölthetjük. Ily módon a rendszer mindig megbízhatóan használatra kész lesz.
 

A Roto redőnyét az energiahatékonyság, a könnyű beépítés és a felhasználóbarát működés tekintetében még a TÜV Rheinland összehasonlító teszt győztesének is megválasztották!  
 

További információk: Redőnyök

autorenew