flag hu Nemzetközi
Roto-Designo-i8-Comfort-Moderne-Fensterbedienung

SmartHome rendszer

Otthon is okosan

Bármilyen funkciójú épületben, irodaházban, sőt lakásokban is egyre több digitalizált „okos megoldásra” van igény. Ezek döntően emelik a komfortérzetet, biztonságot, vagy épp védelmet nyújtanak.

A tetőablakokhoz kapcsolódó okos megoldások között a helyiségen belüli hő- és fényszabályozásban szerepet játszó páraszabályozók és esőérzékelők, valamint a különböző redőnyök, rolók mozgatására alkalmas automatizálás játssza a fő szerepet.

Mindezek a kényelmi funkciók mellett hozzájárulnak az épület üzemeltetési költségeinek és energiafelhasználásának optimalizálásához is.


A rendszer legfontosabb jellemzői:

  • Vezérlés: okostelefonról, tabletről, okosóráról vagy akár hangvezérléssel.
  • Rádiós technológia: bármikor bővíthető és az utólagos motorizálás sem akadály.
  • KNX kompatibilitás: felár nélkül, 300-nál is több gyártó termékeit kezeli.
  • Megbízható: az adatok nem távoli szervereken, hanem a felhasználónál kerülnek tárolásra ingyenes folyamatos szoftverfrissítéssel támogatva.
  • Összehangolható komponensek: Az épület önmagát vezérli: eső esetén becsukja az ablakokat, túl magas hőmérséklet esetén szellőztet, napszaknak megfelelően kezeli az árnyékolókat.


Központi vezérlésekkel kapcsolatos további részletekért érdeklődjön a Becker termékek magyarországi forgalmazójánál az alábbi elérhetőségeken:

Volvex Kft.

Telefonszám: + 36 1 451 0042; +36 30 474 5645

E-mail: info@volvex.hu

Web: www.volvex.hu

autorenew